Monday, July 7, 2014

Alhamdullilah (",)

Alhamdulillah sebab :

1) Setelah bertahun @ bbulan pun aku da x igt...x der perasaan nk hap-date blog...akhirnya tiba2 hari ni...ha...tggal ari ni la...bpe hari bulan...erm....(cek kalendar jap)....okeyh...arini 8/7/2014 akhirnya hati digerakkan untuk sign in blog dan hap-date sekadar yang mampu...TAPI...

x reti nk tulis da.....

x reti la..

erm...

rasa mcm ......





aish...susah2....

skarang pun x brape nk hap-date FB dan lain2..zaman skarang orang alergik skit...hap-date sentap...hap-date sentap...

nk buat mcm mana......


2)  Majlis Pertunangan berjalan lancar.....bizi dol nk tunang...sibuk ke sana sni cari barang...dengan nk kena m'hadap kerja...m'hadap assgnment....wahh....



setelah tolak cmpur dari tahun 2008 sampai 2014 (6 tahun) mengenal hati budi....x der la 6 taun sangat pun....klu nak tolak yang part putus bnyak kali tu complicated sgt...

akhirnya.........

Haaa.....tu la tunang itewwww (gedik)
nak kata nsem....BOLEH LA...tapi x nsem sangat
nak kata kaya.....BOLEH LA...stakat ni cukup makan pakai

abis kenapa nak dengan die??
kan kau bnyak kawan lelaki lain?

sebabnya....

i-Allah ada part 2 @ (eceh...macam filemm)



masa ni die mmg tengah pejam...bukan sepet smpai mcm tu hokeyhh...


ni satu2nya adik cik T...mmg jauh skit...kalau nk tau kenapa kena tny mak die...hehe

ehemmmm...ha...tu mak die tu....

hantaran DIY...boleh la skit2..

I-Allah akan jadi mak sendiri satu hari nanti...(",)

anak buah yang paling gemok seantero dunia...fuhh..

Bestfren ever...

Abah...Mak....Ma....Wee

eh....mmg gmbr die pling bnyak...sbb orang rewang kan...
Baju idea pkongsian dengan buddies...shawl pun sama...erm....


with buddies.....mak andam & fashion designer...




setting meja hari kejadian..


Alhamdulillah...setelah bermacam2 dugaan...akhirnya da jadi tunangan orang...

Sangat-sangat berterima kasih kat semua yang terbabit dalam majlis ni...(",)

Sekian untuk hari ini.....