Wednesday, September 2, 2009

DOA cari JODOH

"Ya Allah, kalau die memang jodohku.....
jodohkanlah....
Tapi kalau bukan Jodohku,
jodohkanlah jugak...
Jika dia tidak berjodoh denganku,
maka jadikanlah kami jodoh.....
Kalau dia buka jodohku,
jangan sampai dia dapat jodoh yang lain selain ku...
Kalau die tidak bisa dijodohkan denganku,
jangan sampai dia dapat jodoh lain,
biarkan dia tidak berjodoh...
sama seperti ku...
Dan saat die telah tidak memiliki jodoh,
jodohkanlah kami kembali....
Kalau dia jodoh dengan orang lain,
putuskanlah..!
Jodohkanlah dengan ku....
Jika dia tetap menjadi jodoh dengan orang lain,
biar orang itu ketemu jodoh dengan orang yang lain dulu,
dan kemudian...
jodohkanlah kembali dengan ku....
AMIN"

4 comments:

WANA said...

masuk dalam blog aku skarang..
ada hal penting ni

ash said...

weyh korg..(iza n ain)
ni trex bg khas kt kte bertiga..
jemput baca ea..

salam... korang gadoh ek.... ikut hati ak ak nk gelak sambil tepuk tangan tau tak!!!!!

PADAN MUKE KORANG!!!!!!

dulu bukan main lg drop ak... time sem 1 muke korang bertiga mmg wt ak rase nk bg penampar jew sebijik SEORG...

lg2 yg mulut cm palat...

tp alhamdulillah ak dpt kontrol kemarahan ak... mak ak ckp... biarkan saje... nnt dorang rase blk ape yg dorang buat...

mimi, ami n lea banyak tolong ak, tak lupe gak wt han N WANA ... ak bersyukur sangat2 mimi n ak still kwn baek sampai skunk... sbb ape nk tau... walaup0n mulut ak n mimi kasar, kami still leh kamcing...

ak p0n mls nk ade kwn yg cepat kecik hati plus mengata ak kat belakang...

ak tak kisah kalau org tu cepat kecik hati cm lea... die berani terus terang ngan ak... tu yg ak respect gilerr kat die... kami study sesame, mkn sesame, tido sembang... sume sesame... sem 2 paling best dlm hidup ak... kekadang mimi n ami tdo blk ktorg..
sesame gumpat... alhamdulillah mereka mmg kwn terbaik wt mase nie...

korang leh pikir tak cm ne ak kene time sem 1 dlu.... mmg tak de peluang nk bela diri... setiap kali blk kelas ak mencarut n tak puas hati..

tu mase sem 1... nasib baik ak ade ayu... die yg banyak tolong ak... ikut hati ak benci tengok muke korang sume... tp nk wt cm ne tu la pengalaman hidup...

pasni baru kt tau menilai org... bile dh kene sekali jgn wat cube nk rase lg...

baik korang pikir study n mak ayah korang... kwn ilang kt leh cari blk... tp family... ingat belajar, keje n senangkan mak bpk, family n diri sendiri....

September 4, 2009 9:32 AM

iza said...

oit wan...
itu betul2 doa jodoh tu..
hahhaaaa
oh ye psal video tu thanx sudi dowlod..
sori ar aku sempat buat simple jer..
aku nk bagi korg mse kt uma sewa tu tp aku takut ko x sudi..
yelar mse tu kn masing2 tgh ego...
hehhehee..
kte pun dh bincang benda ni...
xnk dh ingat benda2 sedih..
past is past...
kte same2 ade buat silap..
aku pun syg ko gak..
aku gak syg dak2 uma kte mse sem 2....
n aku syg dak2 class kte yg bynk bagi pengajaran idop kt kte..
hehehehe :)

iza said...

erm...
ble ingat balik psal birhtday iza tu...
i'm honestly kecik hati sgt dgn korg...
knp?
sebab iza hope sgt aritu korg combine 2gether dok wish iza...
tp semua tu hanya tinggal harapan..
korg langsung x wish...
ape yg wan rase bile org yg rapat dgn wan x wish bufday wan?
dh lar tu..
senyuman dari korg pun xde mse hari tu..
mungkin iza x layak utk dpt wish dari korg...xpe..iza sedar tu...
iza x mintx mahal2 pun..
just wish...
tp tu pun x dpt...
psal party tu..
iza memang xtahu ble mse diorg rancang..
iza tol2 suprised gle mlm tu..
at least diorg wish gak kt iza..
iza plg sedih sbb wan (org yg plg rapat dgn iza) pun x sudi nk wish iza...
sedih gle...
tp iza kne gak buat2 happy sebab banyak lagi pihak yg iza kne jge hatinye...
mse bufday iza...iza dok kt tepi pantai sorg2...
sedih dgn semua yg jadi...
ish....dh lar...semuanye dh berlalu..
iza nk mulakan ido baru...
iza yakin semuanye akan kembali bersatu 1 hari nnt..
insyaALLAH...
oh ye wan..
raya ni jemput lar dtg uma..
ajak fmly n pkwe wan skali k..
hehehe :)