Saturday, September 20, 2008

Code


CommentEstate.com: Click Here To Get One
Naruto Wallpaper - Chicken Recipes - Funny Stuff - Computer Geeks

SALAM RAMADHAN,,,,,


CommentEstate.com: Click Here To Get One
Naruto Wallpaper - Chicken Recipes - Funny Stuff - Computer Geeks

bestnya,,,,,,,,,,,

arini ari ahad,,,,, mggu dpan 26/9 da bleh blk uma,,, bestnyer,,,,,,,,, pas2 27/9 da grak balik kmpung kt tgganu,,,,, jauh nak mrantau tu, aq ni da la mbuk klu jlan jauh2, abih nak wat cmner klu x ikut aq kna raye sorang2 lak,,,,,,,,,,,

untuk renungan,,,,,,,,,,,

Terlalu sering kita gagal untuk membedakan antara orang dan perbuatannya, kita seringkali lupa bahwa mengampuni lebih besar daripada membalas dendam. Orang dapat berbuat salah. Tetapi, tindakan yang kita ambil dalam kemarahan akan menghantui kita selamanya. Tahan, tunda dan pikirkan sebelum mengambil tindakan. Mengampuni dan melupakan, mengasihi satu dengan lainnya. Ingatlah, jika kau menghakimi orang, kau tidak akan ada waktu untuk mencintainya waktu tidak dapat kembali.... hidup bukanlah sebuah VCD PLAYER, yang dapat di backward dan Forward......... HIDUP hanya ada tombol PLAY dan STOP saja.... jangan sampai kita melakukan kesalahan yang dapat membayangi kehidupan kita kelak......... yang menjadi sebuah inti hidup adalah "HATI" hati yang dihiasi belas kasih dan cinta kasih..... CINTA KASIH merupakan nafas kehidupan kita yang sesungguhnya.........

Friday, September 19, 2008

it's better if, u have nothing, but, u can do something, than....................................... u have everything, but, u cannot do anything..!!!!

bestfwenz

x sgaje copy dari bumi hijau nie...

UNTUKMU TEMAN.. pertemuan kita di suatu hari menitiskan ukhwah yg sejati b'syukurku ke hadrat ilahi d ats jalinan yg suci namun kini p'pisahan yg t'jadi dugaan yg menimpa diri ini b'sabarlah d ats suratan ku ttp pergi jua kan ku utuskan salam ingatanku dalam doa tulusku sepanjang waktu ya ALLAH bntulah hambamu m'cari hidayah drpadaMu dlm m'didikkn ksbranku ya ALLAH tabahkn hati hambaMu d atas p'pisahan ini "teman btapa pilunya hati m'hadapi p'pisahan ini pahit manis p'juangan tlh kita rasa b'sama.smoga ALLAH mredhai p'sahabatan dan p'pisahan ini.teruskan p'juangan.." kan ku utuskan salam ingatanku dalam doa kudusku spanjang waktu ya ALLAH bantulah hambaMu snyuman yg t'sirat d bibirmu menjadi ingatan stiap waktu tanda kmesraan b'simpul padu kenangku di dlm doamu... *renungkanlah wahai sahabatku... :)

asslkum....

akhirnya dapat gak katak jumpa layout baruu. baru la lega sikit.... klu x asik pening jer pkirpsal bloggg.....

holaaaaaaaa......

arini best sangat sebab dapat tidur sepanjang hari... tu la untungnya hari jumaat kelas smpaii 12.15 jer... hahahahaha.... tapi katak tension sangat sebab layout sume da lari.... tension gler.. da la ssah nak cari layout yang lawa2.... erghhhhhhh.... rasa mcm nak lompat kuuar jer dari blog....

Wednesday, September 17, 2008

cmat mnyambut hari raya....

cmat mnyambut hari raya aidilfitri pada sume kaum muslimin di seluruh dunia.... erm, baju raya x bli lagi cmner nie.... tgok la klu sempat nnt cuti nk g shopping... tapi kena pegi ngan abg la sbb katak da pokai nie.. biasa la katak milennium msti bnyak blanja... heheheheehehe

hola.......

nak tau citer tak.. smalam katak tension sangat... msa nak siapkan blog ni, line stuck abiz... rasa mcam nak kluar lompat jer dari blog niee... tapi mmg tension gler la.. tapi arini katak da leh on9 dalam bilik.. arini line x de la stuck cam slalu.. nsib baek la.... hehehehehehehe

Tuesday, September 16, 2008

Hey baby when we are together Doing things That we love Everytime you’re near I feel like I’m in heaven Feeling high I don’t want to let go girl I just need you to know girl I don’t wanna run away baby You’re the one I need tonight No promises Baby Now I need to hold you tight I just wanna die in your arms Here tonight Hey baby when we are together Doin’ things That we love Everytime you’re near I feel like I’m in heaven Feelin’ high I don’t want to let go girl I just need you to know girl I don’t wanna run away baby You’re the one I need tonight No promises Baby Now I need to hold you tight I just wanna die in your arms I don’t wanna run away I want to stay forever Through time and time No promises I don’t wanna run away I don’t wanna be alone No promises Baby Now I need to hold you tight Now and forever my love No promises I don’t wanna run away Baby You’re the one I need tonight No promises Baby Now I need to hold you tight I just wanna to die in your arms here tonight I don’t wanna run away Baby You’re the one I need tonight No promises Baby Now I need to hold you tight I just wanna to die in your arms here tonight